GOODIEBOX X hvisk

Summer Musthaves

sol3

sponsoreret

Ihh, hvor jeg altså elsker det her lækre sommervejr, som jeg heldigvis har haft tid til at nyde, FOR JEG ER FÆRDIG MED MIN HOVEDOPGAVE! Jubii 🙂

Den skal lige printes her i eftermiddag, men den er færdig, og klar til at uploade digitalt inden deadline i morgen kl. 12.00

Så skal der bare lige læses lidt op til eksamen, men det kan man jo heldigvis sagtens selvom det er sommervejr.

Vejret indbyder jo til, at jeg lige viser mine sommer musthaves frem.

SOLBRILLER: Helt umuligt at undvære, og jeg fik heldigvis et par nye fine fra CARRERA af T i fødselsdagsgave.

SOLCREME: Jeg er et af de blegeste mennesker, og er ret sart overfor solen, så solcreme i rigelige mængder er et ultimativt musthave i hele sommeren. Lige nu bruger jeg Matas sololie, som jeg synes er ret lækker. Den fedter ikke og sviner ikke på tøjet. Og vigtigst af alt, så beskytter den min sarte hud mod solen. Jeg kan ikke sige det nok gange, pas nu på solen søde mennesker <3

EN GOD BOG: Jeg elsker, når der er tid til at læse blade og bøger (ikke studiebøger), og nu er der vidst endelig tid til, at jeg kan blive færdig med “Dress Scandinavian” af Pernille Teisbæk.

MASSER AF ARMBÅND: Om sommeren elsker jeg at mixe en masse forskellige armbånd for et farverigt og sommerligt look. De to perlearmbånd har min søde mor lavet, og den multifarvede fik jeg af min lille niece i torsdags forud for en lille tenniskamp i haven.

ET LÆKKERT COVER: Mobilen er jo altid med overalt, men om sommeren er den måske endnu mere udsat, så et godt cover til at beskytte mobilen er vigtigt, og så gør det jo heller ikke noget, at den ser godt ud. Jeg har jo næsten lige købt en Iphone 7 og dermed også et nyt fint cover, som jeg er ret glad for.

sol2

Jeg håber også, I har haft tid til at nyde sommervarmen her i den forlængede weekend. Ud over at skrive opgave og læse korrektur på de mange sider, så har jeg været sammen med familien og spist kage og sodavand i haven hos min storebror.

Der har også været tid til grillhygge hos nogle gode venner, hvor vi kunne sidde i haven næsten indtil midnat, det er da luksus når vejret opfører sig sådan i maj måned.

Torsdag var vi til Rammstein i Horsens, og her havde vi jo også bare perfekt vejr. T havde fået billetterne af mig i julegave, og det var mest for hans skyld, at vi skulle høre Rammstein. Jeg hører det egentlig ikke, men jeg må erkende, at det faktisk var en rigtig god koncert, sikke et sceneshow de fik fyret af.

Nu vil jeg snart ud og gå en tur og nyde vejret her i eftermiddag inden den står på hjemmelavet pizza i aften.

Nyd solen og husk nu solcremen søde mennesker <3

sol1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX X hvisk