Real Techniques pensler

Puma Suede Heart Reset

puma2

Puma Suede Heart Reset i Aruba Blue pynter da helt fantastisk på mine fusser <3

Jeg er totalt forelsket i dem, og jeg er noget så glad for, at jeg fik dem i fødselsdagsgave af T. Han er den bedste <3

Jeg havde ønsket mig enten i den her farve eller i lyserød, og da det ikke er så længe siden, jeg sidst havde et par lyserøde sneakers, så er det vidst meget fint, at jeg fik dem her i Aruba Blue, som farven så fint hedder.

Udover velour snørebåndende, som ses her, så medfølger der et ekstra sæt snørebånd med i samme bredde men i normalt snørebånd-materiale. Men jeg synes klart, de her er fedest. Jeg er vild med dem!

Strømperne er fra Dear Denier, og hedder Pinar. De adskiller sig fra andre netstrømper, jeg har set, fordi de kun har net på oversiden, og altså er rigtige strømper under foden og ude i tæerne. Det er altså lidt mere behageligt at have på end dem, hvor der er net over det hele. Så dem vil jeg varmt anbefale, hvis nogle skulle være på jagt efter et par. Mine er købt hos Bahne, og de har dem også i hvid og lyserød.

Jeansene er i øvrigt fra New Look, og er graviditetsjeans, for sådan nogle kræver kroppen nu, at jeg ifører mig 🙂 Dem fik jeg i øvrigt også af T i fødselsdagsgave, da udvalget i min garderobe er ved at være ret begrænset på grund af maven.

Jeg er i øjeblikket på jagt efter noget smart graviditetstøj, synes udvalget rundt omkring er ret begrænset, så hvis nogle af jer, der læser det her, har forslag til gode steder at shoppe, så smid gerne en kommentar 🙂 Så vil jeg blive meget glad.

For jeg nægter altså kun at gå i leggings og basistoppe i de næste 5 1/2 måned!  Det kan og skal lykkedes at klæde sig smart, selvom man er gravid. Det er min nye mission 😀 Og jeg håber, at jeg kan komme til at vise inspirerende outfits her på bloggen, hvis nu der skulle sidde andre gravide derude, og være i samme situation, hvor maven ligesom fylder lidt for meget til det meste tøj <3

puma1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Real Techniques pensler