Summer Musthaves

Min mors kjole

mor2

Tøjsituationen herhjemme er pt den, at udvalget i skabet falder uge for uge, og jeg har ikke fået købt så meget nyt tøj, hvor maven kan være i her, hvor jeg er 17+3 henne i min graviditet.

Men så er det godt, at man har mor. Hun havde nemlig fundet tre kjoler i hendes skab, som hun ikke rigtig brugte, og som hun mente, jeg kunne passe. Mor er altså den bedste i verden.

Godt nok kunne jeg ikke passe den ene, men den dag kom der to nye kjoler med mig hjem, og den ene af dem, ser I på billederne her. Den skal nok blive et hit når sommeren for alvor kommer, og det er tid til bare ben. Indtil da så må der et par leggings under, og her har jeg min nok 10 år gamle cardigan på til.

De hvide sneakers er fra H&M, og jeg kan se, at de faktisk lige er kommet i butikkerne igen, selvom det er ved at være noget tid siden, jeg købte mine. De er simpelthen bare favoritter, og kan redde de fleste outfits.

Udover mindre tøjkriser så går det faktisk godt. Mit tyngdepunkt har ændret sig, og jeg kan ikke ligge eller sidde i samme stilling for lang tid af gangen uden at blive øm. Og så er der det der med energiniveauet. Nøj, hvor bliver jeg hurtigt træt, ør og måske også lidt pivet. En lille gåtur og så er jeg træt, meget træt faktisk.

Men udover det, så går det godt, og så er det jo egentlig småting, som jeg går og bøvler med.

Desuden afleverede jeg i går min hovedopgave, jubii, og nu står den på eksamenslæsning i de næste små tre uger. Det er dejligt med så lang tid, så man kan tillade sig at lave lidt andet indimellem, så det hele ikke bliver lidt kedeligt 🙂

 

mor1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer Musthaves