MoYou stamping plate

Steve Madden sandaler

sandaler

Sandaler: Steve Madden     Kimono: H&M

Jeg elsker min mand, han er simpelthen den bedste <3

Han har lige været ude og rejse i forbindelse med sit arbejde, og se hvad han havde købt med hjem til mig i gave.

De fineste metallic guld Steve Madden sandaler og et amerikansk Vogue. Han er den sejeste i verden. Sandalerne passer perfekt, og bladet er læst både forfra og bagfra et par gange.

Nu kan sommeren bare komme an, for jeg er klar. Nye sandaler på fødderne og masser af inspiration til sommerens garderobe med stor hjælp fra Vogue. Et blad hvor jeg i øvrigt synes, at reklamerne er mere inspirerende end artiklerne i bladet 🙂

Men hvor pokker bliver foråret og sommeren af? Jeg er altså klar, så det gode vejr må altså gerne komme NU!

Jeg er super træt af at skulle pakke mig ind i min kæmpe vinterfrakke for at gå udenfor. Jeg vil have sol og sommer nu..

Når det så er sagt, så er det faktisk ikke så frygtelig meget, jeg er udenfor. Okay måske er jeg mere udenfor, end jeg faktisk burde være. Jeg sidder med hovedet begravet i min hovedopgave, men burde egentlig nok arbejde endnu mere på den, end jeg gør, men sådan er det vel altid.. ikk?

Nå, nu er det vidst ved at være tid til at jeg slutter med at sidde og blabre løs om alt muligt. Det korte af det lange er jo bare, at jeg gerne ville sige, at jeg har fået nye fine sandaler, og er klar til sommer.

Kram fra mig til jer 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MoYou stamping plate