Steve Madden sandaler

Mens vi venter på sommeren

summer-vibes

sponsoreret-indhold

Find tøjet her: T-shirt her / Shorts her / Top her

Sommeren – ja endda foråret lader vente på sig i år.

Jeg må indrømme, at jeg er ved at være godt utålmodig. Jeg render stadig rundt i min store vinterfrakke, og den gad jeg ærligt talt godt skifte ud med shorts og en t-shirts – meget snart faktisk.

Mens vi venter på sommeren, og min fødselsdag d. 1. maj, har jeg ladet mig inspirere af diverse magasiner og online sites. Jeg har (måske) fundet min sommerstil, og jeg har i hvert fald fundet flere lækre ting, der er kommet på min fødselsdagsønskeseddel.

Det er noget sjovt noget det der med fødselsdage. For i år fylder jeg 30 år! Og det har jeg faktisk haft lidt panik over, det må jeg jo indrømme. Så er man da ved sådan at være rigtig voksen, va?

Nå men som min fødselsdag nærmer sig, så glemmer jeg lidt, hvor gammel jeg bliver, og glæder mig faktisk bare. Jeg glæder mig selvfølgelig til den gode mad, og til at skulle fejres sammen med familie og venner. Men jeg er også lidt som et lille barn, og glæder mig helt vildt til gaverne. Jeg ved godt, at gaverne jo ikke er det vigtigste, MEN JEG ELSKER AT FÅ GAVER.

Det bliver jeg vidst aldrig for gammel til 🙂

Men i indlægget her viser jeg nogle af de ting, som jeg er faldet over i min søgen efter lidt sommerstemning og ting til min ønskeseddel.

Alt tøjet er fra Esprit, og kan findes lige her http://www.esprit.dk/ mens alle smykker er fra hvisk, og kan findes her http://hvi.sk/r/7Ees.

Hvert år er jeg på jagt efter et par nye perfekte short. Sidste år købte jeg nogle fine sort med en blondekant, men i år må de gerne være af denim. Det er nemlig et par år siden, jeg sidst har haft denimshorts, så det er da på tide.

De her fra Esprit kan jeg godt lide, da de er lidt længere i benene end så mange andre, og når jeg nu runder de 30 år, så er det måske ikke helt passende mere, med de helt helt korte shorts.

T-shirten er tilpas retro til, at den er super cool, og off-shoulder blusen oser da bare af sommer.  Det gad jeg godt rende rundt og spise is i hele sommeren.

Når vi nu taler om is, (som vi jo alle ved er super sundt) så kan jeg faktisk ikke passe min yndlings denimkjole mere. Det er lige som om, at den er krympet inde i skabet..

Men det betyder jo også, at jeg nok bliver nød til at anskaffe mig én ny en, og kjolen fra Esprit på det nederste billede, er et rigtig godt bud.

Mens jeg har siddet og skrevet det her indlæg, er det lidt ligesom om, at sommeren og min fødselsdag er rykket lidt tættere på, på trods af det grå vejr udenfor og min lille smule panik over, at fylde 30 år i næste uge.

summer-style

Find tøjet her: Kjole her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Steve Madden sandaler