Prøver på diverse produkter

Makeup of the Day

look2

Den anden aften inviterede T mig helt impulsivt i biografen med ret kort varsel. Jeg havde siddet hjemme, og arbejdet på min hovedopgave i løbet af dagen, så det var en super lækker overraskelse, og enormt rart at komme lidt ud.

Her ses et par billeder af mit date night look. Altså jeg ved da godt, at der er mørkt inde i biografen, og at man ikke behøver at lægge fuld krigsmaling for at tage en tur derind, så det gjorde jeg heller ikke. Men lidt øjenskygge har jo aldrig skadet nogen vel? 🙂

Her under ses de produkter, som jeg brugte til looket.

produkter

En god blanding af billige og lidt dyrere produkter. Jeg kan helt klart anbefale essence, som jeg er ret stor fan af. Produkterne koster næsten gratis, så billige er de, og de er faktisk rigtig gode. Lige nu er jeg især vild med deres camouflage foundation, som dækker rigtig godt, og fungerer selv når min hud viser sig fra sin tørre side.

Netop fordi min hud har det med at blive lidt tør, er jeg stor fan af diverse face mists, der kan fugte huden og friske makeuppen op. Lige nu bruger jeg den røde Pommist fra Jane Iredale, som er ganske god.

Ellers vil jeg lige fremhæve highlighteren i paletten fra Makeup Factory, den er vildt god! Altså sådan virkelig. Øjenskyggerne i paletten er også ganske udmærkede, men kræver lige en øjenskyggeprimer under for at være rigtig holdbare. Men hvis man kan købe highlighteren alene, så kunne jeg godt finde på det, når jeg engang løber tør.

look1

I øvrigt var vi inde og se Fast & Furious 8, som faktisk er rigtig god. Til er måske nok endnu mere overdrevet end de tidligere, men det gør ikke noget, og sikke en perlerække af store skuespillere der er med.

Hvis man kan lide de tidligere film, så vil jeg næsten også garantere, at man kan lide den her. Jeg synes i hvert fald den er værd at se.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prøver på diverse produkter