Pasteller

Surfer Chick

beach1

1Surfer Chick.. mig? Øhh.. Not so much!

Men det skal i hvert fald ikke forhindre mig i at have hår som en cool Surfer Chick.

Jeg elsker tekstur i håret, og er altid på jagt efter gode hårprodukter, der netop kan skabe den helt rigtige tekstur og bevægelse i håret.

Typisk er det saltvandsspray, der skaber det look, som jeg elsker.

Derfor blev jeg også mega glad, da jeg modtog de to produkter her med posten for lidt tid siden. ogx moroccan sea salt spray og surf paste lød lige præcis som produkter, jeg ville komme til at elske. Og ved i hvad? De er mega gode 🙂

surf

På det øverste billede har jeg sea salt spray i håret, og på det nederste billede er det surf paste, der skaber teksturen i mit hår.

Som I måske kan se på billederne, så er looket meget ens. For mig er den store forskel måden, man bruger produkterne på.

Sprayen er jo vildt nem og dejlig praktisk, og er nok den påføringsmetode, som jeg foretrækker. Dog skal man bruge mere produkt, for at opnå samme effekt som med surf paste.

Surf paste er som en voks i konsistensen, så den skal altså ud i hænderne og så fordeles i håret. Der skal ikke bruges så meget af produktet for at skabe en flot effekt i håret, og det er jo dejligt.

beach2

Umiddelbart vil jeg ikke mene, at man har brug for begge disse produkter, men man har uden tvivl brugt for ét af dem, hvis man ligesom jeg er vild med lækker beach hair, og hvem er ikke det? 🙂

På billederne har jeg ikke andre hårprodukter i, og jeg ville nok heller aldrig afslutte med hårspray, når jeg har disse typer af produkter i. Jeg kan lide det spil og den bevægelse, som der er i håret, og det kan en hårspray altså godt ødelægge lidt.

Så hvis du også vil være en lækker Surfer Chick, så kan jeg varmt anbefale ogx moroccan sea salt spray og surf paste – så er det bare op til dig at vælge din favorit <3

2 kommentarer

  • The Normcore Rebel

    Hvor ser dit hår lækkert ud! Jeg har faktisk en sea salt spray, men har desværre aldrig fået den afprøvet :/

    TheNormcoreRebel

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Tusind tak, hvor er du sød 🙂

      Så er det da bare at komme i gang med at prøve din sea salt spray, jeg er i hvert fald fan <3

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pasteller