Negle folie

Peplum bluse

peplum1

Bluse: Zara ( I butikkerne nu )     Jeans: Gina Tricot ( I butikkerne nu )     Støvler: Dorothy Perkins

Jeg har faktisk haft svært ved at finde langærmede bluser, som jeg kan lide. Når jeg endelig finder noget, der er med lange ærmer, så er det enten en stik eller en skjorte. Men sådan almindelige bluser, det synes jeg, at jeg mangler i mit skab, og jeg synes, butikkerne mangler det i deres udvalg.

Forleden var jeg i Zara, hvor jeg var på jagt efter et par jeans og et par strømper, som jeg havde set online. Jeg fandt desværre ingen af delene. Men til gengæld fandt jeg den her fine bluse. Så heldig var jeg lige 🙂

Det var lige sådan en bluse, jeg stod og manglede.. ej, det passer nok egentlig ikke, for mangler vidst ikke tøj.. Men det var i hvert fald lige sådan en bluse, som jeg kunne tænke mig.

Outfittet i dag er jo så helt sort.. Ja, det havde i nok set 🙂

Grunden til jeg skriver det er, at jeg førhen næsten kun gik i sort tøj, og nu er det faktisk ret sjælden, at jeg hopper i et sort outfit.

Det er ikke et bevidst valg, men på en eller anden måde, så er der bare hoppet en masse farver og mønstre ind i mit klædeskab. Ved egentlig ikke rigtig, hvordan det er sket 🙂

Tror faktisk, jeg vil gøre det til en bevidst handling at forsøge at få mere sort tøj tilbage i mit skab. Sort tøj kan altså bare noget. Det er nemt at mikse, og det ser altså altid godt ud. Så planen må være færre print og mindre farve.

Så må vi jo så se, hvordan det går 🙂

peplum2

2 kommentarer

 • Virkelig fin bluse! Den skal jeg vidst også lige se, om jeg kan finde i butikkerne 🙂 xx Millebirk.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MyLifeAsTulle

   Ja, jeg faldt også for den med det samme, jeg så den 🙂
   Håber du har held med at finde den Mille.

   Ha en dejlig dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Negle folie