Peplum bluse

Pasteller

milkshake-4

1

Det har duftet lidt af forår de sidste par dage, og det har jeg udnyttet med de her fine forårspasteller.

Jeg blev virkelig i forårshumør af at lave det her blogindlæg og lægge den her makeup, og hvad sker der så for, at de melder 15 cm SNE! i morgen.. Haalooo, jeg regnede med, at foråret var lige om hjørnet.

Men nå, det skal ikke forhindre mig i at dele mit forårshumør med jer her på bloggen. For foråret kommer jo trods alt på et tidspunkt.

Mens jeg rodede rundt på gulvet for at tage billeder af makeupprodukterne, sørgede T for en lækker lyserød jordbærmilkshake, og den passede jo mere end almindeligt perfekt ind i mit forårshumør og mine pastelfarver, så den skulle selvfølgelig med på billederne.

milkshake-6

Her ses det færdige resultat, og kom lige her og sig, at man ikke bliver i forårshumør af de farver! Det bliver jeg i hvert fald.

Neglelakken er Essie “Need a Vacation”, som jeg har haft i noget tid, og bruger med jævne mellemrum. Den er sådan rigtig girly, candyfloss og bubblegum på én gang,

Øjenskyggerne er Jane Iredale Smooth Affair for Eyes i farverne gold, lemon og petal. Gold og petal har jeg også brugt som bronzer og highlighter på kindben og øjenbrynsben.

Faktisk så synes jeg nok, at øjenskyggerne er bedre som netop bronzer og highlighter end som øjenskygger, da jeg synes, de har en tendens til at skøjte lidt rundt på øjenlågene.

Man kan dog lave nogle rigtig flotte øjne med dem, det kræver bare en øjenskyggeprimer og en god portion tålmodighed, for når man har lagt ét lag øjenskygge, så skal det helst tørre, inden man fortsætter med det næste lag eller en anden farve. Ellers så tværer man nemt bare rundt i farverne.

Generelt er jeg ikke stor fan af cremeøjenskygger, så de her fra Jane Iredale var allerede lidt i modvind, inden jeg prøvede dem. Jeg havde måske nok bare bestemt mig for, at vi aldrig ville blive bedste venner.

Men altså, jeg har fundet mig en ny highlighter og bronzer til hverdagsbrug, da de ikke er så kraftige i farverne. Til aftenbrug vil jeg foretrække nogle andre produkter, der giver mere effekt.

milkshake-5

Til looket har jeg brugt en BB cream, hvilket egentlig er ret sjælden, at jeg bruger. Jeg foretrækker foundation eller mineralpudder, men jeg er så også nysgerrig, og vil gerne prøve nye produkter.

Og jeg må indrømme, at jeg faktisk godt kan lide, det lidt lette look, som man kan skabe med en BB cream, men igen så kommer det nok lidt an på humør og anledning. Jeg ville aldrig bruge en BB cream til et aftenlook.

Her har jeg brugt min Beautyblender fremfor en pensel, hvilket også giver et lidt lettere udtryk.

En BB cream stiller også større krav til en concealer, fremfor når man bruger et mere dækkende produkt. Jeg har en del urenheder, som en BB cream ikke kan dække godt nok. Jeg brugte min nye concealer fra Makeup Revolution, og den er faktisk rigtig god til at dække urenheder og rødme.

Hvis jeg skulle ønske mig lidt mere af concealeren, så skulle det være, at den var lidt mere flydende eller fugtig, eller hvordan man skal beskrive det. For den tørre relativt hurtigt, og kan være lidt svær at arbejde med, hvis man som jeg har tør hud. Men dækkevenen er god.

milkshake-7

Og nu til læbestiften <3

Den er ny, og jeg er vild med den. Det er MAC “Men Love Mystery”. Nu har jeg haft den på tre gange, og jeg er så positivt overrasket over, hvor god holdbarheden er. Jeg har da godt nok hørt meget positivt om læbestifter fra MAC, men det er min første, så vidste ikke, hvad jeg kunne forvente. Men nu kan jeg i hvert fald love jer, at det bestemt ikke bliver min sidste læbestift fra MAC. Den er skøn!

Mine bryn er faktisk tegnet op med en eyeliner. Det er theBalm Mr. Write (Now) i farven Bill B.Mocha/Dark brown som har den perfekte kolde brune farve til mine øjenbryn.

Den er meget blød, og afgiver meget farve, men når man lige børster brynene igennem efterfølgende, så synes jeg, det ser rigtig godt ud.

Jeg håber, at I (også) kom lidt i forårshumør af blogindlægget her, og så håber jeg ikke, at snevejret (hvis det kommer) ødelægger det gode humør <3

milkshake-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Peplum bluse