Blue Satin Shoes

Makeup Revolution og theBalm

1makeup

Så fik jeg testet mine to nye paletter for første gang. Jeg har kun haft dem i 2 dage, men det kriblede helt vildt i mine fingre for at komme i gang med at arbejde med dem. Der er ikke meget, der er bedre end at få nyt makeup.

Corrector paletten fra Makeup Revolution kræver nok lidt mere øvelse, for at få placeret farverne de helt rigtige steder, men jeg synes umiddelbart, at den virker rigtig god. Jeg glæder mig allerede til at prøve den igen.  Og hey, øvelse gør mester ikk?

Som det ses på billedet, så er looket lavet af både billigt og lidt dyrere makeup. Jeg har ikke på den måde præferencer, og sværger ikke kun til specielle mærker. Hvis jeg ser noget, jeg kan lide, så kan jeg finde på at købe det, uanset om det koster 20 kr. eller 300 kr.

Nude tude paletten fra theBalm er jeg smask forelsket i. Jeg bruger faktisk ikke så tit brune nuancer på øjnene, men det kommer jeg nok til nu. Den er nem at arbejde med, farverne er smukke, og de holder rigtig godt. Da jeg kom hjem i nat efter en aften i byen, så sad øjenskyggen stadig ligeså fint, som da jeg tog hjemmefra. Jeg er fan 🙂

3makeuplook

Jeg brugte 4 af farverne fra Nude tude paletten til looket her, og så satte jeg min højt elskede YSL lip laquer til.

Nu hvor jeg sidder, og kigger på de her billeder, så tænker jeg egentligt, at looket kunne have været endnu flottere, med et par brune eller nude læber til. Så det er nok det, jeg skal prøve næste gang.

I og med, at jeg brugte corrector paletten først, under min foundation, gjorde det også, at jeg havde lidt mere makeup på, end jeg plejer. Men det syne jeg bestemt ikke gjorde noget. Jeg kunne lide looket.

Skriv endelig en kommentar og lad mig høre, hvad du synes om mit makeup look fra i går?

2makeuplook

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blue Satin Shoes