Grøn øjenskygge

GANNI AW17

gannni_aw_17_002_0

Der er ikke så meget andet at sige end… JEG ELSKER GANNI <3

Love Story stod der skrevet på bagvæggen, da GANNI viste efterårets trends frem under modeugen i sidste uge i København. Om det er kærlighed til livet, tøjet, eller kærlighed mellem (alle) mennesker, skal jeg ikke gøre mig klog på.

Jeg synes det skal være op til den enkelte at fortolke “Love Story” på sin egen måde, hvilket desuden stemmer godt overens med GANNI´s filosofi omkring at skabe items, der kan passes ind i individuelle garderober, og kan få den enkelte pige til at føle sig godt tilpas. Tøj, der får hende til at have det godt med sig selv. Så “Love Story” kan måske også være vores kærlighed til os selv. En kærlighed vi endelig ikke må glemme.

Så kan det godt være, at nogle synes, at tøj og mode er overfladiske emner, men hvis en kjole kan få mig til at føle mig lækker, føle mig godt tilpas og gøre mig glad, så er mode da så langt fra overfladisk.

Jeg elsker tøj, simpelthen for den følelse tøj kan give mig. Tøj gør mig glad. Det er en Love Story.

Nu vil jeg lade tøjet tale for sig selv, og vise mine favoritlooks fra GANNI AW17.

gannni_aw_17_015 gannni_aw_17_007 gannni_aw_17_010 gannni_aw_17_006 gannni_aw_17_011

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grøn øjenskygge