Makeup til Valentines Day

Dining Week på Hjerting Badehotel

hovedret

Uge 7 er lig med Dining Week. Et landsdækkende tiltag hvor forskellige restauranter tilbyder specielle menuer til rigtig fornuftige penge. I går var 2. gang, hvor vi var ude og spise til Dining Week, vi prøvede det også sidste år.

I går spiste vi på Hjerting Badehotel her i Esbjerg. Et sted jeg elsker, nok mest af alt for de gode minder, for det var nemlig der, vi holdt vores bryllupsfest <3

Menuen kan man ikke selv bestemme, alle får det samme, og det er nok også én af grundende til, at det kan gøres til den pris. Det koster 240 kr. pr. person incl.  S. Pellegrino-mineralvand, hvilket jeg synes er en vildt god pris.

Forret:
Skummende Vesterhavs bisque med syrnet fløde og sprøde fiske chips

Hovedret:
Langtidsstegt Svinenakke ala ”brændende kærlighed”

Dessert:
Pannacotta på øko fløde samt syltet pære

Udover de tre retter, som stod på menuen fik vi en lille bakskuld krokette med urtemayo og brød til at starte på.

Den dumme og uduelige fotograf (mig) fik ikke taget ordentlige billede af hverken starter eller forret, så det må I desværre tænke jer til. Beklager..

Men hovedretten ser i på det øverste billede og desserten kommer lige herunder.

dessert

Personligt er jeg ikke stor fan af bisque, hummerbisque kan jeg slet ikke lide, men denne bisque var uden tvivl den bedste, jeg har smagt. Men det bliver aldrig min livret.

Starter, hovedret og dessert var til gengæld absolut fantastiske, mums mums, det var så lækkert.

Dining Week løber indtil på søndag, så hvis du er blevet fristet, kan det være, du stadig kan nå at bestille bord på en af de deltagende restauranter. Vi er i hvert fald kommet til at bestille bord på Hotel Britannia til Dining Week på fredag, hvor den står på en hel anden menu, som jeg også glæder mig rigtig meget til.

På det nederste billede ser I også lige min makeup fra i går, det skal jo ikke handle om mad det hele 🙂

Der er ikke noget vildt ekstraordinært eller nyt over makeuppen, det er sådan lidt min go-to makeup, når jeg skal ud men ikke har lyst eller tid til at eksperimentere med makeuppen. Den her makeup virker hver gang.

look1

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Makeup til Valentines Day