Fishnet socks

Winter Outfit

vinter1

Jakke: More & More     Smykker: hvisk (Indeholder affiliate links)

Så fik jeg endelig taget billeder af min nye faux pels, som jeg fik i julegave af T. Er den ikke bare smuk? Jeg synes den er helt fantastisk, og jeg ser frem til at bruge den både udover en fin kjole som jeg gjorde til nytår eller til jeans og en t-shirt til hverdag. Den kan bruges til det meste, og jeg glæder mig allerede til at skulle have den på igen 🙂

Halskæden og de tre ringe, på pegefinger og langemand, er fra hvisk, og kan findes lige her og her. De to ringe på mine ringefingre er jo min forlovelsesring og vielsesring. De to ringe er uden tvivl de to smukkeste smykker, jeg nogensinde har set, og hvor føler jeg mig bare heldig, at de tilhører mig.

Jeg håber i alle sammen nyder weekenden, det gør jeg i hvert fald. Vi sov længe, og eftermiddagen blev brugt sammen med min dejlige mor, som har taget de her billeder. Efterfølgende havde T lavet frikadelleburgere og hjemmelavede fritter til os. Mums mums, det smagte lækkert.

Det der weekend, det er altså ikke helt så tosset. Mere af det TAK!

vinter2 vinter3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fishnet socks