SOS produkter til vintertør hud

Kenzo bag

ny4

Taske: Kenzo X H&M

Verdens bedste veninde gav mig den her lækre sag i julegave. Hun kender mig alt for godt, og vidste bare, at den her taske ville falde i min smag.

Tasken er fra den eftertragtede Kenzo X H&M kollektion, der kom til salg tilbage i november. Dengang overvejede jeg faktisk at købe tasken, men man bliver jo (desværre) nød til at begrænse sig nogle gange. Så dengang købte jeg tøj fremfor tasken, meeen jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke helt kunne glemme tasken.

Derfor blev jeg da også bare ovenud lykkelig, da jeg pakkede min julegave ud <3

Tasken er jo selvfølgelig lidt sart, når den er hvid, så det kommer ikke til at være en taske, jeg bruger hver dag. Men den har været i brug en enkelt gang, og der kunne jeg mærke, at den her taske bliver jeg bare glad for.

ny3

Jeans: Zara     Netstrømper: H&M     Støvler: Dorothy Perkins     Bluse: H&M

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SOS produkter til vintertør hud