12 spørgsmål til mig

Jobbet som Social Media Assistent

badeanstalten-uden-ramme

Jeg bliver tit spurgt om, hvad jeg laver i mit job som Social Media Assistent, så det synes jeg, dagens indlæg skal handle lidt om 🙂

Tidligere har jobbet været mit studiejob, men pt arbejder jeg fuldtid, da jeg bruger min praktiktid som markedsføringsøkonomstuderende på mit arbejde.

Min dag starter kl. 8.00, hvor jeg starter med at tjekke mails. Hvad der skal ske derfra, varierer meget. I dag havde jeg fundet en masse produkter frem, som jeg skulle fotografere. En stor del af mit job består i at kreere indhold til de sociale medier, så det vil sige, at jeg tager billeder, skriver tekster, og planlægger disse opslag.

I dag havde jeg nogle roser som rekvisitter, og fik taget en del forskellige produktbilleder. Nogle af dem ser I her.

ysl-palette

Efter at have taget billederne, skulle de redigeres, så der blev det til lidt tid bag skrivebordet. Jeg er så heldig at dele kontor med 3 skønne piger, og vi har det så mega hyggeligt (og meget travlt).

Derefter kom der et pludseligt møde med en af vores leverandører, der skulle præsentere et helt nyt brand i DK. Normalt er jeg ikke med til indkøbsmøder, men da vores indkøber i dag var i Sverige, var vi jo lige nogle andre, der kiggede på det nye mærke. Det er altid spændende at se nye lækkerier, så jeg er rigtig glad for, at jeg fik muligheden for at være med til mødet.

Og så var det frokosttid 🙂

neglelakker-uden-ramme

Efter frokost sad jeg og rodede lidt med nogle statistikker, fik kigget på, hvilke søgninger, der hitter på google og andet spændende i øjeblikket. Det er lidt nørdet, men alligevel ret sjovt at få et indblik i sådan nogle ting.

En del af eftermiddagen gik med at læse blogindlæg fra vores bloggere, redigere deres billeder, opsætte deres blogindlæg og planlægge dem på vores webside og facebook.

Og så var det vidst også noget med, at der var en lille kage, der skulle spises 🙂

milk-uden-ramme

Kl. 17.00 sluttede min arbejdsdag, og jeg kunne køre hjem med god samvittighed. Det har været en produktiv dag.

Her til aften har jeg arbejdet et par timer, hvor jeg har siddet og rodet med et spørgeskema og et videoredigeringsprogram, som jeg skal have lært. Mit næste projekt er nemlig at begynde at lave lidt videoer. Men nu må vi se, hvordan det går med det. Det er absolut ikke noget, jeg har nogen som helst erfaring med. Men det kan jeg vel lære 🙂

bc-uden-ramme

Det var så lidt om min dag på job. På en måde kan man sige, at det kunne være en typisk dag for mig. Men så alligevel ikke. Indtil videre har jeg ikke oplevet, at to dage har været ens. Der kommer løbende en masse nye opgaver og ideer, så der er hele tiden noget nyt og spændende at lave.

For eksempel ved jeg, at jeg i morgen skal lære et (for mig) nyt mind mapping værktøj, som jeg skal bruge til at brainstorme på en lille opgave, jeg skal lave. Så der er hele tiden noget nyt at tage sig til.

Jeg håber, I synes, at det var spændende at høre om mine opgaver som Social Media Assistent, og at blogindlægget her fik besvaret nogle af jeres spørgsmål.

Kan I have en rigtig dejlig aften. (Det der nu er tilbage af den). Kram fra mig <3

cnd-uden-ramme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

12 spørgsmål til mig