2016 i Outfits

Godt nytår

6

Mega super rigtig meget godt nytår til jer alle sammen!

Jeg sidder på sofaen med min dyne, min mand, en masse chips og stener tv. I går var en god fest, og det betyder en lille smule træthed i dag. Det tror jeg mange kender til, det hedder vidst TØMMERMÆND! Hahaha.. Men en undskyldning for at spise chips er altid en god ting. Og så kan jeg jo passende sidde og skrive det her blogindlæg, mens jeg kører chips i hovedet.

Vores nytåraften foregik hos et skønt vennepar, der sørgede for en rigtig hyggelig aften for deres gæster, med god mad og god stemning. Jeg kan altså derfor ikke tage æren for nogle af alle lækkerierne på billederne fra nytårsaften, men jeg har dog trods alt taget billederne og foreviget deres store arbejde.

Makeuppen og håret på mig selv, kan jeg dog selv tage æren for 🙂 Og hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk det blev meget godt 🙂 Hov, jeg roste da lige mig selv der, og ved I hvad, det synes jeg faktisk, vi alle sammen skal blive bedre til i 2017. Det må være en slags fælles nytårsfortsæt for alle 🙂

Menuen bestod af bagte kastanjer til Dronningens nytårstale, sushi til forret, oksemørbrad med den LÆKRESTE sauce til hovedret og så fin en citrontærte med is til dessert. Yummy yummy, vores smagsløg blev forkælet og maverne mætte.

Drikkevarer manglede der bestemt heller ikke, så tak tak for hovedpinen i dag, og jeg var især kæmpe fan af de cool ølflasker, der var formet som buddhaer, de var seje (Og smagte fremragende).

Endnu engang godt nytår til jer alle sammen, jeg håber i kom helt fantastisk ind i 2017, og er klar til et forhåbentligt fantastisk år for os alle sammen.

Nu vil jeg sætte mig (endnu bedre) til rette på sofaen, spise nogle flere chips, og kigge lidt mere ind i skærmen inden år 2017 sådan for alvor starter i morgen tidlig når vækkeuret ringer kl. 05.45

3 5 2 7 4 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2016 i Outfits