Red snake skin boots

Fishnet socks

guld1

Fishnet strømper og guldstøvler.  Kan man det? Jeps. Er det for meget? Niks! Jeg er vild med det!

Nogle synes, at jeg til tider falder for nogle lidt mærkelige, skæve trends. Og alle synes nok ikke, at mine outfits altid er super cool. Men ved I hvad, jeg kan selv lide mit tøj, og det er dælme det vigtigste. Men det gør bestemt ikke noget, hvis andre også kan lide det. Det er så bare et ekstra plus.

Nå men altså, i dag ville jeg vise jer mine nye støvler, som er temmelig meget guld, og som jeg fik i julegave af min dejlige mor. Fishnet strømpebukserne har jeg selv lige købt, og de er allerede blevet et hit i garderoben.

Faktisk så vil jeg mene, at hvis budgettet er lidt øv her i januar, og man ikke har det store rådighedsbeløb og fyre af på tøj i den her måned, så vil jeg anbefale at købe et par fishnet strømpebukser. Det trender helt vildt lige nu, og kan virkelig pifte et outfit op. En billig måde at opgradere garderoben på. De skal bruges under et par stumpe bukser, så man lige kan se nogle centimeter af strømperne, og de skal bruges under et par hullede jeans. Hvis ikke det er alt for koldt, ser det også cool ud med strømpebukserne i et par høje åbne sko eller sandaler. Der er mange muligheder så køb, køb, køb!

Nu hvor jeg sidder, og skriver det her indlæg, går det op for mig, at alt mit tøj og støvler på billedet er fra H&M, det er alligevel lidt vildt… Men ja, jeg elsker H&M.

Smykkerne er dog fra Hvisk, og kan findes på min stylistprofil lige her. (Affiliate link)

Hvad siger I, er i hoppet med på fishnet trenden?

guld2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red snake skin boots