2017 hårtrend

12 spørgsmål til mig

1

Tilbage i december postede jeg et blogindlæg, hvor Louise fra bloggen www.lullumut.com svarede på 12 beautyrelaterede spørgsmål. Du kan se indlægget her. Jeg svarede på de samme spørgsmål på hendes blog, og de svar kan ses her.

Her kommer jeg med en opdateret udgave af mine svar, for der sker jo hele tiden nyt i beautyverdenen (og i min verden):

 1. Hvad er dit bedste skønhedstip?

Jeg har her over vinteren virkelig bøvlet med tør hud. Det har været nærmest håbløst at få min makeup til at ligge pænt, på grund af den tørre hud. Jeg har prøvet diverse (dyre) produkter, jeg var en tur forbi kosmetologen, og intet af det hjalp sådan for alvor.

Men så en aften ville jeg teste en hjemmelavet ansigtsmaske, en honning/yoghurt maske. Og ved i hvad? Den hjalp!

Efter masken brugte jeg en Face Mist fra Ecooking, som virkelig også giver masser af fugt. Min hud er blevet så fin igen, og er ikke speciel tør mere. Efter den dag har jeg brugt den Face Mist under min natcreme hver aften, og min hud har fortsat været fin.

I dag synes jeg min hud er en lille smule tør igen, så i morgen skal jeg helt sikkert have lavet en ny maske. For den var fantastisk.

Her er opskriften: 1 dl græsk yoghurt, 1 spsk honning og 5 dråber olivenolie. Bland ingredienserne sammen og fordel massen i ansigtet. Lad den sidde i 15 minutter inden du vasker den af med vand.

 1. Hvilket skønhedsprodukt har du altid med i din taske?

Jeg har altid nogle forskellige produkter med i tasken, men jeg vil fremhæve et enkelt (nyt) produkt, som jeg har brugt i et par uger nu, og er blevet total afhængig af. Det er en læbepomade fra Crazy Rumors, der smager af varm kakao. Ja, måske lyder den lidt skør, men den er virkelig fantastisk. Normalt er jeg ikke storforbruger af læbepomade, men den her skal jeg nok hurtigt få brugt op. Den fugter læberne helt fantastisk og så er der den smag af varm kakao, som jeg slet ikke kan få nok af.

produkter-ny

 1. Hvilket skønhedsprodukt køber du altid på tilbud?

Typisk er det sådan nogle praktiske produkter, jeg køber på tilbud. Altså sådan nogle mere kedelige ting som tandpasta, håndsæbe og deodoranter. Det er jeg ikke typen, der gider bruge en frygtelig masse penge på.

 1. Hvad er din skønhedsrutine på en helt almindelig hverdagsmorgen?

Jeg starter med at børste tænder, og så hopper jeg i bad. I badet bruger jeg shampoo, balsam og showergel. Jeg vasker typisk mit hår hver anden dag. Jeg bruger efterfølgende en hårolie, og et volumegivende produkt inden jeg føntørrer mit hår. Når håret er tørt, afslutter jeg med en hårspray.

Ansigtet får et tyndt lag dagcreme, inden jeg lægger min makeup, som typisk består af foundation, pudder, bronzer, blush, concealer, øjenskygge, eyeliner, mascara og læbestift.

I den her kolde tid har jeg tilføjet et par step til min hudpleje rutine. Jeg renser ansigtet om morgenen, i badet, med en tea tree rensegel. Efterfølgende bruger jeg en Face Mist under min dagcreme, og igen når jeg har lagt min makeup. Disse ekstra step er simpelthen for at holde min hud ren og fugtet. For ud over tør hud har jeg også bøvlet med en del urenheder på det sidste. Øv.

Lige inden jeg går ud af døren, tager jeg en duft på.

produkter

 1. Hvilket skønhedsprodukt vil du ikke løbe tør for?

Neglelakfjerner! Jeg kan ikke holde ud at gå med en neglelak, der skaller. Og jeg skifter min neglelak så snart den chipper bare lidt, så det er typisk et par gange i ugen.

 1. Hvilket skønhedsprodukt har du sidst købt?

En ny pincet fra Billion Dollar Brows. Min gamle pincet tabte kampen mod en skuffe, og blev desværre klemt og totalt bøjet, så den ikke kunne bruges mere. Det var desværre mig selv, der lukkede skuffen, da jeg havde lidt travlt en morgen, så jeg kan ikke rigtig give skuffen skylden 🙂

billede-1

 1. Hvor mange skønhedsprodukter bruger du i løbet af en typisk dag?

Jeg bruger lige omkring 30 forskellige produkter på en typisk dag. Det svinger lidt fra dag til dag, hvilke produkter det er, men jeg tror faktisk nærmest aldrig, jeg bruger under 30 produkter, med mindre det er en søndag på sofaen.

Nu hvor jeg skriver svaret på det her spørgsmål, er første gang, hvor jeg rent faktisk tæller, hvor mange produkter jeg bruger. Og jeg må faktisk sige, at jeg er ret overrasket over, hvor mange produkter jeg bruger. Jeg havde egentlig ikke indtrykket af, at jeg brugte mange produkter, men 30 er da alligevel en del. Er det ikke? Det omfatter så godt nok alt fra deodorant til shampoo og alle mine makeupprodukter. Men jeg synes alligevel, det er ret meget.

Det var tilbage i december, da jeg besvarede de her spørgsmål første gang, at jeg talte til omkring de 30. Nu ved jeg, at der er kommet et par flere til, og jeg synes, det er så vildt, at jeg bruger så mange produkter.

 1. Hvilken duft er din yndlings?

Jeg elsker duften af vanilje. Det må være min yndlingsduft. Så hvis en parfume eller eau de toilette indeholder vanilje, så er jeg solgt.

Engang for meget længe siden havde jeg en parfume fra Kenzo, der hed Amour. Det var min totals yndlings i meget længe, og den har den mest fantastiske vaniljeduft. Den skulle jeg måske overveje at anskaffe mig igen..

1skift

 1. Hvilket skønhedsprodukt er det sidste, du har brugt op?

Jeg har lige brugt en mascara op, men har heldigvis flere på lager 🙂

 1. Hvis du kun havde plads til 3 farver neglelak i din samling, hvilke farver skulle det så være?

Multifarvet glimmer, sølvglimmer og sort glimmer. Ej, jeg kan ikke vælge kun tre farver, men jeg elsker glimmer!

 1. Hvilket skønhedsprodukt har du brugt i flest år?

Hvis det skal være et helt specifikt produkt fra et bestemt mærke, så tror jeg faktisk, at det er noget så kedeligt som Dove deodoranter. Dem har jeg godt nok brugt i mange år efterhånden. De kan det, de skal, og kan tit købes på tilbud.

 1. Hvad er dit næste skønhedskøb?

Jeg har den vildeste lange liste, med ting jeg gerne vil købe. Jeg tror mit næste køb bliver noget fra PÜR, som er et spændende makeup brand, jeg har kigget på lidt tid.

Det var så mine nye opdaterede svar på de 12 spørgsmål. Jeg håber I kunne lide at læse dem 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 hårtrend