Julegaveindpakning

Louises skønhedsfavoritter

15645272_10154855763246934_1143052808_n

Kom tættere på Louise fra bloggen Lullumut, der i dag deler ud af sine gode fif om skønhedsprodukter, og fortæller lidt om, hvilke produkter der er hendes yndlings.

Louise er en super sød og talentfuld blogger, som jeg har lært at kende gennem diverse blogforums og events. Derfor er jeg også rigtig glad for, at hun ville dele ud af hendes gode råd her på min blog i dag.

Skønne Louise blogger om mode, skønhed, boligindretning og rejser. Hun skriver fantastisk godt, og hendes blog er altid super inspirerende at læse, så jeg synes i skal kigge et smut forbi hendes blog, Lullumut.

Jeg har i øvrigt svaret på de samme beauty-spørgsmål, som Louise har, og I finder mine svar lige her.

15592356_10154855763251934_855007821_n

Hvad er dit bedste skønhedstip?

Jeg har altid tørre albuer. Året rundt. Og det har jeg egentlig altid haft. Mit bedste skønhedstip er derfor mod tørre albuer. Skær en citron i to halve. Gnid hver albue i en citron. Lad citronsaften sidde og lidt og vask derefter albuerne. Har du meget tørre albuer, kan det gode svie lidt først. Men jeg lover dig, at det er det hele værd. Lad være med at gøre det for ofte.

Hvad er din skønhedsrutine på en helt almindelig hverdagsmorgen?

Til hverdag foretrækker jeg altid at sove lidt længere om morgenen end at bruge tid på mig selv. Jeg er B-menneske og kan snildt sove 8-10 timer hver nat. Men jeg sørger altid for at rense mit ansigt hver morgen. Herefter bruger jeg deodorant og ansigtscreme Har jeg tid, bliver det også til en øjencreme. Så sætter jeg mit hår op og lægger makeup. Jeg går altid i bad om aftenen. Jeg sover bare bedre efter et bad. Men, når jeg det ikke om aftenen, så bliver det selvfølgelig om morgenen før ovenstående skønhedsrutine.

Hvor mange skønhedsprodukter bruger du i løbet af en typisk dag?

Det bliver nok ikke til ret mange i virkeligheden. Jeg kan godt lide at holde det nemt og simpelt. I weekenderne bruger jeg gerne ekstra lang tid på det hele. Jeg må gå med følgende. Ansigtsrens, ansigtscreme, øjencreme, deodorant, eyeliner, mascara, brynfarve, læbepomade, shampoo, balsam, showergel, hårfjerningsmiddel, hårolie.

Hvilken duft er din yndlings?

Uha, jeg er storforbruger af duftene fra CLEAN. Især Shower Fresh og Rain er mine favoritter. Derudover er jeg ret vil med Armani og Calvin Klein.

15592429_10154855763261934_672184511_n

Hvilket skønhedsprodukt har du sidst købt?

Tænke tænke. Som blogge er jeg meget privilegeret at få hænderne i spændende produkter. Men i september købte jeg både en ny brynfarve, en mascara og en øjenvippebukker. Jeg løb tør for alle tre ting samtidig. Brynfarven og mascaraen er fra Maybelline, mens øjenvippebukkeren vist er købt i min lokale Super Brugsen. Støt de lokale yay.

Hvilket skønhedsprodukt er det sidste, du har brugt op?

Den er nem. Samme aften som jeg sidder og svarer på disse spørgsmål, er jeg løbet tør for en Miscellar Water fra Nivea. Jeg er egentlig ikke ret stor fan af Miscellar Water generelt. De er bare ikke fantastiske for mig. Men, når det er sagt, så elsker jeg to-i-en produkter. Jeg kan nemlig både fjerne øjenmakeup og rense ansigt med dem.

Hvilket skønhedsprodukt har du altid med i tasken?

Der er jeg vildt kedelig. Jeg har altid en håndcreme og en læbepomade med mig. Pt. Er håndcremen fra Sanex og læbepomaden fra Tromborg. Hvis jeg skal ud efter arbejde, har jeg gerne en eyeliner og en lipgloss med mig. Jeg har aldrig været typen, der havde en makeuppung med mig, med mindre jeg skal rejse.

Hvilket skønhedsprodukt vil du ikke løbe tør for?

Jeg kan ikke vælge et enkelt produkt. Men det må nok være noget helt basalt som en deodorant. Er vi ovre i makeup er det en eyeliner. Jeg har altid en eyeliner på.

Hvilket skønhedsprodukt køber du altid på tilbud?

Igen er jeg super privilegeret at teste så mange produkter, og jeg er ikke særlig loyal over for brands. Men det kan være deodoranter, eyelinere, showergel og øjenmakeupfjerner. Generelt kan jeg godt lide at spare penge. Og da jeg har både hus og bil, spenderer jeg ikke mange penge på skønhedsprodukter. Hos Pudderdåserne har jeg lært, at jeg bør spare penge på de ting, der bliver vasket af håret og huden igen. Samt spendere på de ting, der bliver siddende på huden hele dagen.

Hvis du kun havde plads til 3 farver neglelak i din samling, hvilke farver skulle det så være?

Jeg elsker grå og mørkerøde negle. Den grå Chinchilly fra Essie er min ultimative favoritfarve. Derudover elsker jeg en flot rød farve på mine negle om sommeren, når jeg har fået lidt farve. De andre to farver passer godt til efterår og vinter.

Hvilket skønhedsprodukt har du brugt i flest år?

Jeg har brugt eyeliner så længe, jeg kan huske tilbage. Er det mere specifikt må de være NIVEAs ansigtsscrub. Den er både god og budgetvenlig.

Hvad er dit næste skønhedskøb?

Da jeg rejser til ”de varme lande” i starten af det nye år, skal jeg have købt mig en pakke IMEDEEN Tan Optimizer tabletter. Jeg testede dem denne sommer, og de virker rigtig godt. Min krop er meget lys, men tabletterne forhindrede mig i at blive solskoldet på min ferie i Japan. Derudover skal jeg have mig en god, vandfast mascara, så jeg kan ligge og dase i poolen dagen lang.

15644480_10154855763241934_166122391_n 15645102_10154855763256934_404472800_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julegaveindpakning