God jul og lækkert hår

Julegaveindpakning

1

Sådan ser julegaverne ud i år. Nogle af dem i hvert fald,

Blåt papir med guldmotiv, sort bånd og en hvid fjer med guldglimmer. Og så lige en sød lille bamse på til og fra mærket.

Jeg har pakket alle gaver ind i dag, og det tog sin tid må jeg sige, men det er nu rigtig hyggeligt.

Og så må jer, jeg giver gaver, selv gætte på, om én af de her to er til dig 🙂

De gaver, der er pakket ind fra butikken side, lader jeg være i den indpakning. Jeg er ikke typen, der synes, at alle gaver under træet behøver at se ens ud.

Tro det eller la vær, men jeg hørte engang om en, hvor alle dem, der skulle holde jul hos hende, skulle aflevere alle gaver i god tid, for så pakkede hun dem ind, med et nyt lag gavepapir, så ALLE gaver var pakket ens ind juleaften. DET ER ALTSÅ VILDT!

Det er ikke for at fornærme nogen, hvis du også gør sådan, men det synes jeg nu altså er at gå lidt for langt. Jeg kan egentlig godt lide, at julen er personlig. Nogle pakker pænt ind, andre går ikke så meget op i det. Det er hyggeligt med de mange forskellige slags gavepapir under juletræet.

Vores juletræ er også langt fra sådan et designertræ, hvor alt matcher. Den er altid overfyldt med alt muligt forskelligt i alle verdens farver og former. Og jeg elsker det <3 I morgen skal juletræet hentes, og jeg glæder mig helt vildt.

Er i færdig med at købe julegaver? Jeg mangler lige en enkel, som bliver ordnet fredag, når T og jeg skal ud og julehygge.

Glædelig næsten jul til jer alle.

2 3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God jul og lækkert hår