Kjolen til julefrokost

Julefrokostmakeup

mig1

I går stod den på julefrokost med Team Nicehair, så makeup og hår skulle jo helst sidde lige i skabet 🙂

Sådan her blev resultatet så, og jeg er faktisk gangske godt tilfreds med resultatet.

Her på det sidste har jeg haft gang i mit bølgejern en del gange, det er super nemt, og giver et fint look til håret. Når man som jeg, ikke er særlig god til opsætninger, synes jeg det er et godt alternativ.

Øjenskyggen må jeg jo indømme er min “go to” øjenskygge, når jeg ikke har lyst til at eksperimentere helt vildt. Farverne i paletten passer perfekt sammen, de er nemme at arbejde med, og så synes jeg, de passer til alle begivenheder og alt tøj.

Til gengæld er det meget sjælden, at jeg har rød løbestift på. Og egentlig synes jeg måske, det virkede lidt kikset “at have rød løbestift på til en julefrokost.” Det der med, at man “skal” ha rødt på i julen er lidt en kliché, men nå jeg havde så rød læbestift på, og jeg synes det var rigtig pænt, og det passede rigtig godt til mit monochrome outfit.

Er halskæden i øvrigt ikke fin? Jeg fik den af T for et par år siden på en ferie i Grækenland. Det var en lokal kunstner, der lavede dem. Jeg synes den er fantastisk, og så er det ikke lige en, som alle og enhver har, og det kan jeg godt lide.

På billederne herunder viser jeg, hvilke produkter jeg brugte til looket, og det er en rigtig god blanding af billige produkter og lidt dyrere. Mine to favoritprodukter lige nu er mineralpudderen fra GOSH og øjenbryns pennen fra Jane Iredale. Det er virkelig to lækre produkter.

De to produkter fra Youngblood er ricepowder og blush, som jeg også er rigtig glad for. Øjenskyggerne er uden tvivl de øjenskygger, jeg bruger mest, så faktisk er der rigtig mange favoritprodukter iblandt.

 

mig3 produkter mig2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kjolen til julefrokost