Keep Dreaming

Dear Santa

calvin-klein-ck-be-edt-unisex-200-ml-0 essie-neglelak-luxeffects-tassel-shaker-945-135-ml-0 hh-simonsen-hot-brush-straightener-1 loreal-paris-cosmetics-infallible-matte-max-vaelg-farve-2 loreal-paris-cosmetics-infallible-sculpt-vaelg-farve-1

1

Min ønskeseddel er virkelig lang i år, og der kommer hele tiden nye ting til. Her viser jeg 5 af mine beauty ønsker.

Calvin Klein CK Be Unisex EDT

Unisex dufte er jo et kæmpe hit i duftverdenen lige nu. Og sådan en, altså en unisex duft, det mangler jeg da. Calvin Klein har lavet den her lækre sag, som desuden ville pynte mega meget på badeværelseshylden.

Essie Neglelak ”Luxeffects Tassel Shaker”

Man kan jo aldrig få for mange neglelak, vel? Og den her glitre så fint. Jeg ville bruge den oven på en mørkere farve, så det fine glimmer rigtig kan glimte og glitre.

HH Simonsen Hot Brush Straightener

Glattet hår ser bare smukt ud. Uden tvivl. Men jeg må jo nok indrømme, at jeg hellere vil sove 15 minutter længere end stå op og glatte mit hår. Men måske kunne den her smarte glattebørste være svaret på det “problem”. Den glatter simpelthen håret mens man reder det. Super smart og tidsbesparende.

L´Oréal Paris Cosmetics Infallible Matte Mix

Det absolut hotteste på beautyfronten lige nu er matte læber. Indrømmet, der mangler ikke læbestifter i mit skab, men jeg mangler faktisk en enkel eller to matte. En til både hverdag og fest. Jeg kigger lige nu på farverne “I Gotte Feeling” og “Silencio”. Den fine lilla vil være perfekt til nytår!

L´Oréal Paris Cosmetics Infallible Sculpt

Den her semi-nye contouring palette skulle være helt perfekt til at forme ansigtet med, og jeg vil hellere end gerne gøre et forsøg, hvis jeg er så heldig, at julemanden giver mig sådan en i år.

Indlægget er lavet i forbindelse med mit arbejde hos NiceHair.dk, og alle de lækre produkter kan naturligvis købes der, hos Danmarks bedste shop 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Keep Dreaming