Udsalg på hvisk

But First Coffee

kaffe3

//Reklame//Indeholder affiliate links//

Jeg drikker faktisk ikke kaffe, så måske er de her billeder og det her blogindlæg lidt pjattet, men en kop kaffe gør sig bare så godt på billeder 🙂 hahaha.. Og i dag var der lige tid til at tage lidt billeder til Insta og til hvisk, så T måtte altså drikke noget kaffe, så jeg kunne få taget de her billeder 🙂

Husk at I altid kan finde mine billeder for hvisk smykker på min stylistprofil, som I finder lige her. Som jeg skrev i går, er der i en super lækkert udsalg i gang på hvisk lige nu, de gode tilbud findes lige her.

Den fine blå blondebluse er fra VRS, og den er helt perfekt med en lille top under til aftenbrug, eller med en strik udover, som på billedet herover, hvor blonden lige stikker ud lige så diskret.

Jeg er ret pjattet med, at den er blå i stedet for den klassiske sorte blonde, som de fleste nok har en del af i skabet efterhånden.

På det nederste billede har jeg både røde læber og røde negle. Og netop det med at matche læber og negle er jeg ret pjattet med lige nu. Overvejer lilla læber og negle til nytår, men har ikke helt bestemt mig endnu.

Den smukke røde neglelak er i øvrigt fra OPI, og hedder The Impossible. Den er fra Mariah Carey kollektionen, og er altid en “go to” lak for mig, når jeg ikke lige ved, hvad der skal på neglene.

kaffe2 kaffe1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udsalg på hvisk