Julefrokost makeup

Business Woman

2

Blazer: H&M     Top: Noisy May (I butikkerne nu)     Bukser: VRS (Modtaget i gave fra VRS)

Jeg har i noget tid nu gået og sagt, at jeg stille og rolig vil ændre min tøjstil til et mere voksent, feminint og måske et mere business-woman-agtigt look. Jeg fylder jo trods alt “snart” 30!!

Det betyder ikke, at det er slut med lyserødt, glimmer og statement t-shirts eller andre mere eller mindre fjollede indslag i min garderobe, men måske vil jeg gerne bare trække min stil i en lidt anden retning. Det er bestemt ikke noget, der kommer til at ske over én nat, men en længere process, når tøjet stille og roligt skal skiftes ud.

Har I det også nogle gange sådan, at nu skal der ske noget nyt i garderoben?

Julemanden må have hørt noget om denne lille “stil-ændring” for han hav mig den her fine glimmer top i adventsgave i dag. Jeg synes, den passer perfekt til et par sorte jeans og en blazer til en dag på jobbet, men den er lige så perfekt, sammen med en nederdel, til en aften i byen.

Julemanden er altså bare go til det der med gaver <3 Jeg fik iøvrigt også en ny lækker hovedpude i adventsgave i dag (af en anden julemand, eller rettere sagt jule-dame) Hovedpuden fik jeg nemlig af min mor 🙂

Hvor elsker jeg bare december, og hvor bliver jeg bare mega forkælet med alle de lækre gaver.

1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefrokost makeup