Trend: 90érne

Thermo lak

negle2

Så blev det igen tid til en lille neglelaks blogindlæg. Den her gang vil jeg vise jer min (næsten) nye neglelak, købt på Ebay, som er en thermo lak. Altså en neglelak, der skifter farve afhængig af temperatur.

Den grå farve på øverste billede er, når jeg har kolde hænder mens den lyse farve på billedet herunder er, når jeg har varme hænder. På billedet herunder er spidsen af neglen én farve og resten af neglen en anden, hvilket også sker ret ofte. Jeg er ret pjattet med at den skifter rundt, så neglene ser forskellig ud i løbet af dagen.

Thermo lakken, købt på Ebay, er fra mærket My Dear, og hedder Salon. Den pink glitter lak er fra Accessorize og købt i England for nogle år siden. Blomsterne på mine negle er stickers, som jeg for det meste køber på Ebay, hvor de koster nærmest ingenting.

Den grå lak er min anden lak fra My Dear, og det er ud fra de to lak jeg har, et mærke jeg klart kan anbefale. Rigtig god thermo effekt og god holdbarhed til en god pris. Jeg mener jeg gav lige omkring 40 kr. pr. stk. for dem, og det synes jeg er billigt.

negle1 produkter

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trend: 90érne