Onitsuka Tiger Sneakers

Grey & Blue

mig2

Strik: VRS (Modtaget i gave fra VRS)     Skjorte: H&M     Nederdel: H&M     Sneakers: Onitsuka Tiger

I søndags stod den på baby shower hos min smukke gravide veninde. Hun venter en lille dreng, så jeg skulle da have noget blåt på 🙂 Det blev min nye strik, som I ser her på billederne. Det var en fantastisk hyggelig eftermiddag med alt for meget slik og kage, sjove lege og generel tøsehygge. Det var faktisk første gang, jeg var til baby shower, og det var da bare mega hyggeligt.

Nederdelen har jeg efterhånden vist rigtig mange gange, men det er bare en favorit. Den er nem at have på, kan styles op og ned, og passer til det meste.

Skoene er helt nye, og blev vist på bloggen i går, så dem er der jo også en del af jer, der har set. Jeg har ikke haft dem på så meget endnu, men de virker til at være ret lækre at have på.

Håber I alle sammen har haft en dejlig dag på trods af det noget kedelige regnvejr, som det i hvert fald er her i Esbjerg. Nøj, jeg blev våd, da jeg skulle cykle hjem fra undervisning. Øv for regnvejr.

Kram fra mig <3

mig1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Onitsuka Tiger Sneakers