Where To Eat in Hamburg

Strik og vinterfrakke

mig

Strik: H&M (I butikkerne nu)     Bukser: VRS (Modtaget i gave af VRS)     Støvler: Deichmann

Et par outfitbilleder fra da vi var i Hamborg i sidste uge. Strikken havde jeg lige købt inden vi tog afsted, så det var første gang, jeg havde den på. Den er vildt dejlig at have på, og dejlig lun uden at være træls varm 🙂

Jeg synes, den er dejlig anderledes, uden at være for mærkelig, med det fine tiger motiv i den ene side. Det bliver uden tvivl et hit til vinter. Men den er mega stor i størrelsen, så vær lige opmærksom på det, hvis nogle af Jer, skulle finde på at bestille den online. Det kommer selvfølgelig an på, hvordan man gerne vil have, at den sidder, men jeg har købt den i x-small ( jeg bruger normalt størrelse Medium), fordi jeg ikke ville have den til at være så mega oversize.

Det var i øvrigt også første gang i denne sæson, at jeg havde min vinterfrakke på. Men den har nu været en del af det daglige outfit siden.

Håber I alle sammen får en skøn weekend derude. Kram fra mig.

frakke

Frakke: KIOMI     Taske: Saint Sulpice

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Where To Eat in Hamburg