Herre seje sko! og lidt om tiden, der flyver afsted.

Fan Brush Nailart

pensel

//Sponsoreret indlæg//

Så har jeg igen været kreativ med mine negle. Den her gang har jeg leget med teknikken “Fan Brush Nailart”, som er helt ny for mig. Men selvom det er første gang, jeg prøver, så synes jeg egentlig resultatet blev rigtig fint.

Så denne teknik kan klart anbefales, også selvom man ikke er verdensmester i Nailart.

Lyserød lak: Essie ”Need a Vacation”

Guld lak: CND Vinylux ”Locket Love”

Fan Brush: Dermalogica Fan Masque Brush

Top Coat: Maybelline Superstay 3D Gel Effect Plumping Top Coat

Start med en god base coat. Den sikre, at du får en jævn flade på neglen, så det bliver nemmere at lægge farven pænt. Derudover er den også med til at sikre, at man ikke får misfarvede negle.

Så lægger du din basisfarve. Jeg valgte den lyserøde, og har altid to lag neglelak på, for at det giver det pæneste og mest holdbare resultat.

Dernæst har jeg påført en stribe af guld neglelakken i den ene side af neglen. Mens den guld stadig er våd, så trækker jeg striber i lakken med min Fan Brush. Jeg trækker guldlakken hen over den lyserøde lak, for at få effekten her.

Når jeg er færdig, sætter jeg børsten i blød i varmt vand i cirka 10 minutter. Derefter er det nemt lige at nulre neglelakken af penslen.

Afslut altid med en Top Coat, når du er færdig med din neglelak. Det sikre, at dit fine arbejde holder længst muligt.

Den jeg har brugt her er fra Maybelline, og giver en super flot blank overflade.

Man kan lave mange andre fine effekter med en Fan Brush, så det er bare med at være kreativ. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg skal prøve den her teknik.

guld 3d lyserod

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herre seje sko! og lidt om tiden, der flyver afsted.