Jobbet som Social Media assistent

Søndag

rynker

//Sponsoreret//

Weekenden er desværre ved at være ovre.. Men det har været en god en af slagsen.

Her søndag aften er det blevet tid til at planlægge næste uge, forberede økonomi og international marketing til undervisningen i morgen og skrive det her blogindlæg.

De tre produkter fra AVIVIR fik jeg tilsendt for lidt tid siden, og har jeg nu fået prøvet i noget tid, så jeg kan komme med en lille anmeldelse af dem her.

AVIVIR Aloe Vera Rich Night Creme er en nyhed fra AVIVIR, som jeg har glædet mig til at teste. Jeg bøvler med lidt tør hud i perioder, så prøver mig stadig lidt frem, når det kommer til ansigtscremer.

Jeg bruger i forvejen solcremer til både krop og ansigt og aftersun fra AVIVIR, så jeg kender mærket, og er rigtig glad for de produkter, jeg har i forvejen.

Derfor var forventningerne også høje, da jeg skulle i gang med at teste de her tre.

Produkterne er uden parabener og parfume, og det er jo dejligt, men det er ikke afgørende for mig. Det vigtigste for mig er, at produkterne passer til mig, og at min til tider lidt sarte hud ikke reagerer negativt på dem.

Når jeg har sovet med AVIVIR Aloe Vera Rich Night Creme, kan jeg mærke på min hud om morgenen, at den er blevet fugtet.

Den kan dog sagtens tåle endnu mere fugt, så når jeg har renset mit ansigt om morgenen, så bruger jeg altid en dagcreme under min makeup. AVIVIR Aloe Vera Anti Wrinkle Day Creme er rigtig fin til det, da den absorberes hurtigt, så jeg kan lægge min makeup med det samme. Både dag- og natcremen fra Anti-wrinkle serien indeholder glucuronsyre og hyaluronsyre, der forbedrer hudens evne til at binde fugt og mindsker linker og rynker. Og det er jeg (desværre) ved at have nået en alder, hvor jeg har brug for. Om end ikke andet så er det en god idé at begynde at forebygge, fra man er i midten af tyverne.

Jeg har brugt serien i for kort tid til at kunne sige om anti-wrinkle effekten er effektiv eller ej, men jeg kan sige, at alle tre cremer kan anbefales, som dag- og natcremer til dig, der har brug for fugt, vil passe på din hud mens du mindsker skaderne fra både sommerens sol og vinterens frost, som begge dele er utrolig hårdt ved huden.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jobbet som Social Media assistent