Fede støvler på budget

Pokemon Go Makeup

pokemon2

//Sponsoreret indlæg//

Måske er Pokemon Go bølgen stilnet lidt af, men det skulle nu ikke forhindre mig i at lave den her Pikachu inspirerede makeup den anden dag.

Herunder kan ses, hvilke produkter jeg har brugt.

Øjenskygge: Bodyography Expressions farve “Butternut”, som jeg virkelig var positiv overrasket over. Det er første gang, jeg bruger den, og den var simpelthen så nem at arbejde med og super pigmenteret. Det kan jeg li!

Eyeliner: New Cid I-Flick Double Ended Liner, som har en flydende eyeliner i den ene ende og en fast eyeliner i den anden. Den faste har jeg brugt i den våde kant under øjet, mens jeg har brugt den flydende langs den øverste vippekant.

Mascara: Max Factor Wild Mega Volume, som har en god børste, der gør det nemt at nå selv vipperne i inderste øjenkrog samtidig med, at den giver godt med fylde.

Læbestift: New Cid I-Pout Light-Up Lipstick with Mirror farve “Pink Bliss”, som er en holdbar og fugtgivende læbestift.

produkter pokemon1

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fede støvler på budget