Mark Kenley Domino Tan

Læbestift og grå mascara

kys

Så er det igen blevet tid til at vise jer nogle af de billeder, jeg har lavet i forbindelse med mit arbejde hos NiceHair.dk

Jeg arbejder en del i den her tid, så derfor har jeg også mange billeder at vise jer. Jeg synes det er sjovt at kunne vise jer mit arbejde, men jeg vil også meget gerne høre om i overhovedet har lyst til indlæg som den her i fremtiden? Så jeg håber i vil skrive en besked i kommentarfeltet og lade mig vide, om jeg skal lave flere indlæg i den her stil, så er i søde <3

Læbestift er blevet en fast del af mit makeup-look, både til hverdag og specielle anledninger. Jeg synes, det er en nem og hurtig måde at pifte sit look lidt op.

Paletten med guld og blå fra Max Factor er på min ønskeseddel, synes simpelthen den er så smuk. Tænker man kan lave de flotteste efterår/vinter looks med de farver <3

paletter

Mascaraen er grå, og det er første gang, jeg har prøvet en grå mascara. Mine vipper er meget mørke, så det var ikke meget tydeligt, at farven var grå, men det gav et mere blødt look end med en sort mascara. Et godt alternativ til en hverdags mascara.

mascara

I fredags var jeg på et lille kursus med Maria Nila, hvor hårmaskerne på nederste billede er fra. Så fin indpakning og mega lækre produkter. Jeg skal snart teste nogle produkter fra Maria Nila, og jeg glæder mig til at kunne lave et indlæg om det på et tidspunkt.

maria

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mark Kenley Domino Tan