Empties

Blå øjne

aften

Jeg synes tit, man hører fordomme omkring blåøjenskygge og eyeliner, men jeg synes altså, det kan se super godt ud. Derfor bestemte jeg mig for i dag, på trods af feber og en frygtelig forkølelse, som har sendt mig under dynen i 3 dage, at jeg ville lave nogle forskellige makeup looks med blå makeup. Det blev til de 3 forskellige looks, som jeg viser her.

Godt der ikke er lyd på billederne, så man kan høre, hvordan jeg hoster og snotter 🙂

Det øverste billede er mit bud på en aftenmakeup. Looket er lavet med creme øjenskygger, så der skal en god primer og et lag pudder under, for at det holder hele aftenen og ikke skøjter rundt på øjenlågene. På læberne har jeg duppet en smule af sølv øjenskyggen ovenpå min læbestift, for at få det kraftige skær.

På billedet herunder viser jeg et af mine typiske hverdags looks. En blå liner under øjet og så sølv liner på øjenlåget. Det er nemt og hurtigt om morgenen, men jeg kan godt lide, at det ikke bare er brunt og neutralt, selvom det også er flot nogle gange.

dag

Billedet herunder er lidt en mellemting. Jeg ville bruge det både til hverdag og til en aften i byen afhængig af mit humør. Her har jeg til gengæld nedtonet læberne, så looket ikke bliver så dramatisk, som det første look.

På det nederste billede kan ses de produkter, jeg har brugt. De er alle fra New Cid Cosmetics.

Hvordan har I det med blå øjenmakeup?

medium produkter

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Det ser super godt ud. Det må jeg selv prøve <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Empties