Så stor forskel gør din læbestift

Wake Up and Make Up

makeup2

Det meget brugte # “Wake Up and Make Up” satte nogle tanker i gang hos mig i dag. Jeg er blevet doven, altså når det kommer til min makeup. Jeg har fundet ud af, hvad der virker for mig, når det kommer til makeup, og har ret tit det samme makeup på. Ofte er det kun læbestiften, jeg ændrer på.

Det er jo ikke helt rigtig, det jeg skriver. For som de af Jer, der kigger med på bloggen regelmæssig ved også, at jeg har forskellig makeup på ret tit. Men jeg eksperimenterer bare ikke lige så meget med min makeup, som jeg har gjort.

Så nu har jeg bestemt mig for at “Wake Up and Make Up”, ment på den både, at det er på tide at vågne op og prøve noget nyt makeup. Det har jeg lovet mig selv.

Her får i aftenens makeup, som ikke er specielt vildt eller noget. Langt hen af vejen er det faktisk min “normale” “gå ud og spise” makeup (Hvis man kan have sådan en) 🙂

Men i stedet for at stoppe, hvor jeg plejer, har jeg her tilføjet lidt guld på midten af øjenlåget og i inderste øjenkrog samt lige under brynet. Normalt bruger jeg kun sølv og grå i denne makeup.

Så nej, det er ikke revolutionerende, men det er en start tilbage til der, hvor jeg kom fra. Der hvor jeg legede med min makeup og prøvede nye ting lidt oftere.

makeup maske mig

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så stor forskel gør din læbestift