En smuk bille og andre smykker

Restaurantbesøg ( Og den kommende uge)

gulv

Sidste feriedag er ved at være ovre (desværre). I morgen starter hverdagen (desværre) igen. Men det skal nok blive en rigtig god uge, jeg går i møde. Mandag og tirsdag står på arbejde for Neye og Nicehair, mens onsdag, torsdag og fredag skal bruges i København, da der jo er modeuge.

Jeg var lidt sent ude, da jeg skulle bestille hotel, så det endte med, at jeg skal bo i Malmö under modeugen, så tager toget frem og tilbage mellem København og Malmö. Det bliver så godt, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har en lang række af spændende shows og events, som jeg skal til, på de tre dage. Der kommer til at ske en masse, og jeg lover at opdatere Jer, så meget som muligt. Så følg endelig med på Instagram @mylifeastulle, hvor jeg kommer til at poste en del videoer, med Instagrams nye Story Feature. Og så kommer der selvfølgelig en masse billeder på både Instagram, facebooksiden “My Life as Tulle” og her på bloggen.

Nu hvor ferien er ovre, sidder jeg og tænker tilbage på to skønne uger med ferie og lækre restaurantsbesøg. De to øverste billeder er fra Industrien, her i Esbjerg, hvor vi fik lækre sliders. (Jeg var så optaget af at snakke og hygge og spise, at jeg helt glemte at tage billeder af maden, ups).

De to nederste billeder er fra Hodde Kro, hvor den stod på giga kæmpe wienerschnitzler, også kaldet elefantører 🙂

Håber i har haft en dejlig weekend alle sammen, og er klar til mandag i morgen. Kram.

DSCN9206 mad1 mad2

2 kommentarer

  • Hvilke shows skal du se til modeugen? 🙂

    Og god uge til dig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Som det ser ud nu skal jeg til Designers nest, Margrete Skolen, Barbara I Gongini, Designskolen Kolding, Elaine Hersby, Hærværk og KADK.
      Men nu må vi se, der plejer altid at komme tilføjelser og ændringer i programmet 🙂

      Skal du deltage i nogle spændende ting under modeugen Helena? Eventet hos Hvisk måske? Ved jo, at du også er stylist for dem 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En smuk bille og andre smykker