Ganni

Sommermakeup

produkter

Sommer er ligmed en let makeup. Det er det i hvert fald for mig, og her viser jeg, de produkter jeg kan lide at bruge, til en let sommermakeup, der holder hele dagen.

Produkterne er sponsoreret af NiceHair.dk, hvor produkterne kan købes til gode priser.

Hud: 

i – perfection foundation SPF 10 er en lækker let dækkende foundation, som er dejlig drøj i brug. Den giver en mat hud, og jeg synes, den holder godt, selv på en varm sommerdag.

Der er solfaktor i denne foundation, og det synes, jeg er rart. Jeg bruger altid en pensel, når jeg lægger foundation, men hvis man ønsker en meget let dækkeevne, kan man bruge sine fingre til at påføre sin foundation i stedet for.

I – conceal concealer med pensel er en concealer, der er nem og bruge, og effektivt dækker små urenheder og mørke render under øjnene. Et plus ved denne concealer med pensel er, at det er super nemt at dosere produktet, så man undgår at bruge for meget.

I – illuminise liquid illuminiser med pensel er rigtig god til at fremhæve områder i ansigtet. Jeg bruger den på mine kindben, i øjenkrogene og på amorbuen. Penslen er dejlig stor og nem at arbejde med.

Jeg synes denne illuminiser er fin både oven på foundation, men også alene, hvis ikke man bruger foundation.

Øjne:

I – colour Long-Wear Cream Eyeshadow hvor jeg har brugt to forskellige farver; em lys og en mørk. Den lyse nuance bruger jeg fra øjenkrogen og halvejs ind på øjenlåget. Den mørke bruger jeg på den resterende del af øjenlåget samt i globelinjen. Øjenskyggerne er lækre cremede, og jeg har påført dem med en finger. Man kan naturligvis lægge farven med en pensel også. Jeg er overrasket over holdbarheden på disse øjenskygger, da jeg synes, at cremeøjenskygger tit godt kan have en tendens til at klumpe i løbet af dagen. Disse holdt super, og blev hvor de skulle.

Læber:

I – shine Lip Gloss giver en fin naturlig farve på læberne. Den indeholder shimmer, og giver et fint skær. Der er et lille spejl i låget, så det er nemt at påføre lipgloss, selvom man er på farten.

 mig mig2

 

2 kommentarer

  • Lifestylebloggerne

    Lækre produkter, det ser godt ud! <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • MyLifeAsTulle

      Tak for det Lifestylebloggerne. Og ja, det er super lækre produkter.

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ganni