Detaljer i guld

Sheetmask fra DM Skincare

botte

//Sponsoreret indlæg//

Jeg har i et stykke tid kigget på produkter fra DM Skincare, og nu har jeg endelig fået prøvet hele tre af produkterne.

Min helt klare favorit var denne sheetmask, som ses på både det øverste billede og på billedet, hvor jeg mest af alt ligner noget fra en gyserfilm 🙂 Haha..

Jeg havde den på i små 20 minutter om morgenen, og kunne efterfølgende mærke, at min hud var super fugtet. Men det bedste af det hele, synes jeg var, at jeg om aftenen stadig kunne mærke, at der var tilført fugt til min hud. Det er helt sikkert en maske, jeg skal prøve igen. Udover fugt har masken også en anti-age effekt, jeg er fan!

De andre to produkter, jeg har testet er henholdsvis en Silky Gel Peeling og en Cooling Eye Gel.

Silky Gel Peeling er god, hvis man har sart hud, da den ikke har korn, som man kender fra mange andre scrubs. Det er nemlig frugtsyre, der har den peelende og dybderensende effekt i denne gel. Jeg har anvendt den 2 gange om ugen, og min sarte hud har været rigtig glad for den. Ingen røde plamager, som jeg godt nogle gange kan få, efter at have anvendt en scrub.

Cooling Eye Gel opbevarer jeg i køleskabet, og påfører med duppende bevægelser morgen og aften. På sigt skal den have en reducerende effekt på små linjer omkring øjnene, og det er jeg glad for, jeg er nemlig ved at nå den alder, hvor de første fine linjer begynder at dukke op :-s

Du kan finde produkterne på www.dmskincare.dk

maske dm

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Detaljer i guld