Sightseeing i Pisa

Kevin.Murphy // UPPERCUT Pure

uppercut

//Sponsoreret indlæg//

REPAIR-ME og RE.STORE fra KEVIN.MURPHY.

Jeg har tidligere prøvet nogle enkle produkter fra KEVIN.MURPHY, som jeg har været meget glad for. Men det er første gang, jeg prøver en sammenhængende serie af produkter.

De tre produkter er henholdsvis shampoo og conditioner samt en genopbyggende og rensende behandling, der erstatter shampoo og conditioner for en dag.

Serien er lavet til tørt hår, og tilfører glans samt næringsstoffer, som giver fugt og styrker håret. Mit lange hår trængte i den grad til fugt, så jeg var rigtig spændt på at prøve produkterne.

Resultat: Mit hår er blevet mere glansfuldt, og jeg synes, mine spidser ser mindre slidte ud.

Jeg har vasket mit hår hver 2. dag. Og hver 3. gang jeg vasker mit hår, bruger jeg RE.STORE i stedet for shampoo og conditioner.

Alt i alt må jeg sige, at jeg er super godt tilfreds med produkterne.

Udover den positive virkning produkterne har på mit hår, så er det jo et kæmpe plus, at produkterne fra KEVIN.MURPHY indeholder naturlige ingredienser, og er uden sulfater og parabener. Det er altså lækkert.

Mine produkter har jeg fået fra salonen UPPERCUT Pure, som også har en rigtig fin webshop. Lige nu er der tilbud på pakken med de tre produkter, samt to andre lækre produktpakker. Du finder dem lige her.

Lige nu kan du desuden få 10 % rabat på alle ikke nedsatte varer på UPPERCUT Pures´s hjemmeside ved brug af min rabatkode: LifeastulleLaunch

UPPERCUT Pure er en certificeret grøn salon, der blandt andet indebære, at der bruges allergi- og miljøvenlige produkter, som ikke indeholder hormonforstyrrende stoffer, men også, at der bruges energisparepære i salonen, og der serveres økologisk kaffe.

tre

tre

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sightseeing i Pisa