1 års bryllupsdag

Bryllupskage og virkelig god mad

DSCN8682

Som de fleste af jer nok har bemærket, så var det vores bryllupsdag i går. Og hold da op, hvor var I vilde med mit indlæg i går, med billeder fra brylluppet og mine tanker, om det første år som gift kvinde. Er virkelig helt overvældet over, hvor mange der kiggede med i går. Tusind tusind tak skal I have alle sammen, det betyder så utrolig meget for mig.

I dag viser jeg billeder fra dagen i går. Vi spiste toppen af vores bryllupskage. og drak en god flaske Cava til, som vi fik i bryllupsgave. Mens vi spiste den 1 år gamle! kage, der havde stået og ventet i fryseren, åbnede vi kisten, og læste alle de fine hilsner, vores bryllupsgæster havde skrevet til os, til vores bryllup. Det var rigtig hyggeligt, og et fint minde fra aftenen.

I går aftes spiste vi lækker mad på Hjerting Badehotel, hvor vi jo også holdt vores bryllupsfest. Så lækkert mad, som I forhåbentligt også kan se på billederne.

Efter maden gik vi en tur på strandpromenaden, mens solen gik ned.

Alt i alt en fantastisk dag i romantikkens tegn.

DSCN8684 DSCN8691 DSCN8692 DSCN8693 DSCN8694 DSCN8697 DSCN8698

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 års bryllupsdag