Min fødselsdag (Part 2)

Ny taske til mig

DSCN7504

Bluse: Kiomi     Skjortebluse: H&M     Taske: Saint Sulpice     Bukser: Vero Moda    

Sneakers: Mango

Se min fine nye taske 🙂 Den har jeg fået i fødselsdagsgave i dag af mine søde kollegaer. De er bare de bedste. Jeg mødte på arbejde i dag efter undervisning, og der var både gave og flag. Mega hyggeligt. Udover tasken fik jeg også et gavekort til cityforeningen, så der skal shoppes lidt op onsdag, når jeg har fri.

Jeg har gået og kigget på den taske i lidt tid, så hvor er det bare skønt, at den endelig er min.

DSCN7503 DSCN7510

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fødselsdag (Part 2)