Ny taske til mig

Fødselsdagsgaver

DSCN7512

Så fik jeg taget et par billeder af nogle af mine fødselsdagsgaver.

Bogen har jeg haft kig på længe, og bestemte mig endelig for, at jeg ikke kunne undvære den. Så den ønskede jeg mig selvfølgelig i fødselsdagsgave, og fik den heldigvis.

Makeupfjerneren er bare en af de bedste, og er en jeg køber og ønsker mig igen og igen. Den er super effektiv og virkelig mild mod huden.

Den nye foundation fra LÓreal havde jeg også ønsket mig. Jeg har i lang tid mest brugt løs mineralpudder, men jeg synes nu det er rart at have lidt forskelligt at skifte imellem. Glæder mig rigtig meget til at prøve den her foundation.

Det er ikke så nemt at se på billedet, men der er det fineste glimmer i strømperne fra Pieces. De er rigtig søde. Ikke noget jeg havde ønsket mig, men elsker virkelig at få gaver, som folk selv har fundet på.

Jeg er begyndt at læse bogen og indtil videre har den bestemt ikke skuffet. Lige dele gode råd og god humor. Jeg kan godt forstå, at den er blevet et must-have blandt bloggere, instagrammere og modeinteresserede.

DSCN7513

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny taske til mig