Barcelona, Studietur og Instagram

Veganer velegnet shampoo og dagcreme

produkter

Urtekrams produkter er ikke testet på dyr, og indeholder ingen animalske produkter, så de er derfor yderst velegnet, hvis du er veganer.

Men serien er altså også vildt god, selvom du ikke er veganer. Alle ingredienser i Nordic Birch serien er naturlige, og flere af ingredienserne er økologiske.

Jeg har testet en shampoo og dagcreme i et stykke tid nu, og jeg må sige, at jeg er rigtig godt tilfreds med resultaterne.

Nordic Birch Shampoo Normalt hår:

Birkeblads- og valnøddeekstrakt er sammen med aloe vera og glycerin fugtgivere i denne shampoo. Og selvom den er til lavet til normalt hår, så synes jeg, den giver rigtig god fugt til mine lidt tørre spidser. Og så synes jeg faktisk, mit lange hår bliver nemmere at rede ud, når jeg bruger denne shampoo, hvilket jo er super skønt.

Nordic Birch dagcreme superfugt:

Masser af fugt til huden og desuden en inflammatorisk effekt. Påføres på afrenset hud om morgenen.

Cremen er lidt federe, end jeg normalt foretrækker, men min tørre hud suger cremen til sig på kort tid, og den fedter ikke overhovedet. Den dufter ikke fantastisk, men når man har smurt den ind, kan man heldigvis ikke lugte den mere. Virkelig en lækker creme til tør hud. Og så gør det faktisk ikke noget, at den er lidt federe, end de cremer, jeg normalt bruger.

Alt i alt kan jeg kun sige: Lækre produkter til meget fornuftige penge.

hjerte produkter2

Tusind tak til nicehair.dk, der har givet mig produkterne som vareprøve i forbindelse med dette blogpost ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barcelona, Studietur og Instagram