Kage date med mor

Sol og sommer

sol

Solen begynder at kigge frem for alvor, og det er ved at være tid til at finde solcreme frem. Egentlig bør man bruge solcreme hele året rundt. Vintersolen kan også være rigtig kraftig. Men indrømmet, selvom jeg er meget lys og sart overfor solen, så bruger jeg kun solcreme fra forår til efterår.

Derudover er jeg rigtig god til at søge skygge, da jeg simpelthen er nød til det på grund af min sarte hud.

Men solen er altså heldigvis begyndt at titte frem, og jeg tager snart til Barcelona, så solcreme skal der til.

Heldigvis har jeg lige fået tanket op, af et af mine yndlingsmærker, når det kommer til solprodukter. AVIVIR Aloe Vera Sun Lotion SPF 30, After Sun og Anti-Age Sun Face SPF 15. Derfor vil jeg også lige takke Kompas Kommunikation, som har sendt mig disse lækkerier. Tusind tak 🙂

Produkterne trækker hurtigt ind, og fedter ikke, og det er virkelig et kæmpe plus ved solprodukter. Der er jo ingen, der gider gå rundt og være helt hvid og fedtet 🙂

//Sponsoreret indlæg//

produkter

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kage date med mor