Wink Emoji Ring

Sexy Wavy Hair

bagfra

Et nemt tip fra mig til, hvordan du kan få lækkert bølget hår, som ligner, du har tilbragt dagen på stranden med masser af sol og saltvand.

Al du skal gøre er at følge de her 5 nemme trin og du får lækkert, sexy, bølget hår, det lover jeg.

Jeg synes tit, det kan det være rigtig svært at lave bølger i sit eget hår med et krøllejern eller fladjern. Det kan især være super besværligt at nå håret i nakken, og se om man har fået alt håret med.

Men med denne guide skulle det gerne blive super nemt og hurtigt at style sit eget hår.

produkter

  1. Start med at rede håret igennem og del håret i 4 totter. 2 i hver side. Jeg bruger min yndlings GHD Pladebørste.

2 totter (Trin 2)2. Sno derefter de to totter i hver side så stramt som du kan. Efterfølgende snor du de to totter sammen til en.

spray (Trin 3)

3. Så sprayer du godt med saltvandsspray på. Jeg bruger Bumble And Bumble Surf Spray, som er min yndlings saltvandsspray lige nu.

styler (trin 4)

4. Nu tager du dit varme fladjern, og trykker godt sammen om hårtotten. Lad fladjernet være på det samme sted i lidt tid, så varmen når ind i midten af håret. Start ved hovedbunden og arbejd dig ned, stykke for stykke, så du får varmet håret helt fra rod til spids. Når du bruger et godt fladjern, skader du ikke håret, selvom du holder den det samme sted i længere tid. Selv bruger jeg HH Simonsen Signature Styler.

forfra5. Det er rigtig vigtigt at lade håret køle helt af inden du snor håret fra hinanden igen. Red så håret igennem med fingrene og wupti! du har nu lækkert, sexet bølget hår. Husk, at håret skal være koldt inden du udfører dette trin, ellers holder bølgerne ikke helt så godt.

Det var slutningen på min guide til lækkert bølget hår.

Tusind tak til Nicehair.dk der har givet mig produkterne som vareprøve i forbindelse med dette blogpost ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wink Emoji Ring