Trussardi Jeans

Test: HH Simonsen® Signature Styler

Billede 1

Mit hår ser lækker blankt ud, når jeg har glattet det med HH Simonsen Signature Styler.

Jeg har efterhånden prøvet en del stylingjern, men den her er uden tvivl det, der efterlader mit hår allermest blankt af alle dem jeg har prøvet.

Jeg er så heldig, at mit hår er relativt glat fra naturens hånd. Og når jeg efter at have vasket mit hår, reder det med min GHD pladebørste, så bliver mit hår ret glat at se på. Men der er selvfølgelig stadig lidt buler i håret hist og her. Det er rigtig fint til hverdag, men helt glat hår er nu altså smukkere, så når jeg skal noget, så glatter jeg som regel mit hår.

Jeg har nu brugt HH Simonsen Signature Styler  i et stykke tid, og er vild med den. Jeg skulle lige vænne mig til de brede plader, men når man lige har prøvet det nogle gange, så lærer man virkelig at sætte pris netop på de brede plader, der gør det nemt og meget hurtigt at glatte håret. Pladerne bliver varme på kun 5 sekunder, det er virkelig hurtigt! Jeg synes, at den her styler har et godt håndtag, der er rart at holde ved, og så vejer den ikke ret meget. Desuden har den en dejlig lang ledning. Alt i alt en styler, der helt klart kan anbefales.

Billede 2

Når håret er glattet, sprayer jeg det med Fudge Hair Cement Fixing Spray, som indeholder harpiks og giver rigtig meget hold til håret samtidig med, at håret stadig er fleksibelt. Som et ekstra plus, så dufter den mega godt af kiwi. Denne spray er så smart, at den afviser fugt, så den holder på frisuren uanset hvordan vejret er.

Så min anbefaling er helt klart at glatte sit hår, selvom man har glat hår i forvejen. Det tilføjer altså lige lidt ekstra til ens look, og ser bare lækkert og rigtig overskudsagtigt ud.

//Reklame//Sponsoreret indhold//

uden glattejern med glattejern

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trussardi Jeans