Brombær smoothie

Solskin og chokolade

IMG_3317

Jeg hopper med på solskinsbølgen i blogland og på Instagram @mylifeastulle med det her “nu er foråret her” selfie. Og hvor har det altså bare været lækkert vejr i dag 🙂 Det er lige til at blive i godt humør af.

Og godt humør det kræver det, for jeg er i gang med at smide et par kilo, og det er altså ikke altid lige sjovt. Jeg har kun været i gang i kort tid, og er ikke blevet udsat for de store fristelser endnu, men jeg ved de kommer i weekenden. Så det bliver spændende at se, hvordan jeg klarer det..

Jeg har været på arbejde i Neye i dag, og der blev vi forkælet af Adax med lækkert påskechokolade. Eller, jeg ved ikke om det er lækkert, for jeg smagte ikke, kiggede kun, men det så bestemt meget lækkert ud 🙂

Her til aften har vi cyklet en tur, og nu står den på læsning om “styring af distributionskanalen” i International markedsføring, og så skal der lakeres negle.

IMG_3319

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brombær smoothie