Baum und Pferdgarten favoritter

Smuk og sund på farten

taske

Er du også nogle gange på farten hele dagen? Jeg tror, vi alle kender det der med, at skulle afsted til et arrangement lige efter arbejde eller skole, men det skal da ikke forhindre os i at se godt ud.

For ikke så længe siden var der jo Copenhagen Fashion Week, hvor jeg var så heldig at være med fra onsdag-fredag, se en masse cool shows og møde en masse spændende mennesker.

Her viser jeg, hvad jeg havde med i min clutch. Læg lige især mærke til min læbestift fra Max Factor i farven Pomegranate. Læbestift er en super nem og hurtig måde, hvorpå man kan opfriske sin makeup i løbet af dagen. Og så ser det jo altså bare super overskudsagtigt ud, med en fin farve på læberne.

På sådan en dag, hvor man er i gang hele tiden er det rigtig vigtigt, at drikke vand. Masser af vand. Under modeugen var os, der var så heldige at have presseadgang, fri adgang til postevand på karton. Det gjorde det dejligt nemt at have vand med på farten. Men en helt almindelig drikkedunk kan altså også gøre det.

Vand er så vigtigt for et godt helbred og en sund og lækker hud. Husk nu at drikke meget vand, hver dag. Gerne 2 liter.

Så mine 2 bedste råd til, hvordan man holder sig smuk og sund på farten er altså læbestift og vand.

//Reklame//Sponsoreret indlæg//

vand

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Baum und Pferdgarten favoritter