Lækker solkysset hud

Plisseringer er cool lige nu!

mig

Skirt: & Other Stories     Sneakers: Even & Odd     T-shirt: Calvin Klein     Cardigan: H&M     Shades: Costume

Mine arme er så ømme, at jeg næsten ikke orker at skrive det her blogindlæg. Men mine ben er også for ømme til, at jeg orker at rejse mig fra sofaen!

Vi har flyttet for en sød veninde i dag. Tingene skulle ned fra 3. sal og ind i et hus med både kælder og 1. sal. Så der er blevet gået på nogle trapper og løftet nogle flyttekasser.

Eftermiddagen er blevet brugt til 7 års fødselsdag med alt, hvad der hører til af boller, kage, kage mand og aftensmad på McDonalds.

Outfittet på billedet herover, blev taget på vej til fødselsdag. Nederdelen er ny og fin. Den har jeg lige fået af min dejlige veninde. Plisseringer er jo det helt store lige nu, så hvis du kun skal investere i en ny ting her i marts, så lad det være en plisseret nederdel.

Og hvor er det bare skønt, at solen er fremme i de her dage og man endelig kan finde sine solbriller frem.

Nu har vi så lige sat os i sofaen, og jeg orker virkelig ikke mere i dag. Nu skal der lades op til i morgen, hvor den står på påskefrokost hos mine svigerforældre.

Håber i nyder jeres lørdag aften.

Kram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækker solkysset hud