Emporia shopping center

MAC Mascara

mascara1

MAC: Extended Play Lash     MAC: Opulash Optimum Black

Jeg havde glædet mig så meget til at teste mine nye to nye mascaraer fra MAC. Men øv, hvor blev jeg da skuffet. Altså, de er okay, men slet ikke som jeg havde forventet.

Den blå skal give længere vipper. Og det gør den faktisk. Men den giver intet fylde overhovedet. Som i overhovedet ikke. Og væsentlig mindre end andre mascaraer, jeg har testet, som giver længde.

Den grå, skal så være en mascara, der giver mere fylde. Og det gør den også, men børsten er simpelthen så stor. Og væsentlig større end jeg foretrækker min mascarabørste. Den er ikke helt nem at arbejde med.

De to mascaraer vil jeg komme til at bruge sammen. Først den blå til at give længde og så den grå, til at give fylde. Og det er jo heldigvis det man kan, altså bruge flere mascaraer på samme tid, og på den måde, få det bedste ud af dem. Men jeg er altså ikke så begejstret, må jeg sige.

mascara2

Vase: Lyngby porcelæn

1 kommentar

  • Aarhuspigen

    Jeg har også den blå mascara, og må sige at jeg også var lidt skuffet over den i starten, men nu er jeg helt vild med den 🙂 Men ja du har ret i, at den giver meget lidt fylde..

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Emporia shopping center