Komono Winston Royale

Eksamen og chokolade

chokolade

Jeg er træt og udmattet. Så er det sagt. Jeg har lyst til chokolade og læse i et blad. MEN, sådan skal det ikke være. Eller jo, jeg ender nok med at spise temmelig meget chokolade i aften men der bliver ikke tid til hyggelæsning.

Min studiegruppe og jeg er i gang med at skrive vores eksamensopgave. Der er 48 timer i alt til at skrive opgaven, som skal skrives i International markedsføring og Økonomi. Vi har siddet sammen hele dagen og skrevet og nu sidder jeg hjemme i sofaen og læser og sammensætter opgaven og forbereder til i morgen. J.E.G E.R T.R.Æ.T…

Måske lidt chokolade hjælper…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Komono Winston Royale