Pub crawl

Amerikanisering

calvin 2

T-shirt: Calvin Klein     Jeans: H&M     Støvler: H&M

I dag læser jeg om begrebet “Amerikanisering“. Det startede efter 2. verdenskrig i Danmark, hvor vi som nation blev mere og mere optaget af, hvad der sker i USA. Og det har så bredt sig som ringe i vandet.

I den anledning synes jeg det var meget passende at iføre mig min nye t-shirt fra det ærke-amerikanske brand Calvin Klein.  

T-shirten fik jeg i gave af min dejlige mand, da han kom hjem fra Indien i fredags. Indien er som alle os andre ramt af denne amerikanisering og man kunne naturligvis købe amerikanske brands i samtlige storcentre og så endda til billige penge. Det er nok godt at jeg ikke var afsted, for er ikke sikker på jeg kunne begrænse mig.

Men nu er Torben kommet hjem og jeg er blevet 3 Calvin Klein items rigere og måske er jeg dermed blevet lidt mere amerikaniseret.

calvin 1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pub crawl